GROENTE

ABONNEMENT

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Het Groeipunt werkt met jaarabonnementen. Je krijgt dan wekelijks een vers geoogst groentepakket. Het abonnements-jaar loopt van begin mei tot eind november.

In een periode van 26 weken neemt de tuinder je mee op reis door de seizoenen. Van fris en vitaal voorjaarsgroen naar zongerijpte zomersmaken, tot in de late herfst waar de kleurrijke, aardse smaken samen komen. Elk pakket bevat gemiddeld 5 verschillende groenten. In het vroege voorjaar, als de planten nog op gang moeten komen – kan het iets minder zijn. In de late zomer juist wat meer.

Afhankelijk van het jaargetijde kun je de volgende groenten tegenkomen in je pakket:
VOORJAAR:

Raapstelen, spinazie, rucola, postelein, witlof, bosui, paksoi, sla, koolrabi, bosbietjes, bosui, snijbiet en veldsla.

LATERE VOORJAAR:

Tuinbonen, peultjes, capucijners. Chinese kool, spitskool, broccoli, asperges, sla en rabarber.

ZOMER:

Tomaten, komkommers, sperziebonen, snijbonen, courgettes, paprika, aubergine, bosprei, bospeen, knolvenkel, snijbiet, suikermais, diverse sla.

NAJAAR:

Andijvie, palmkool, raapstelen, uien, bloemkool, bleekselderij, witte kool, aardappelen, bietjes, pastinaak, pompoen, knolselderij, boerenkool, prei, spruitjes, veldsla, rode kool, knolvenkel en winterpeen.

WAT KOST EEN ABONNEMENT?

Een groentepakket kost €9,95 per week. Het eerste jaar kun je 26 keer een pakket verwachten en betaal je een jaarbedrag van €258,70.

Op een tuinderij zijn de kosten aan het begin van het seizoen het grootst. Met jouw eenmalige betaling vooraf kan ik zaden, plantgoed, potgrond en compost inkopen. Daarmee ga ik dan aan de slag om voor jou de lekkerste groenten te verbouwen. 

Is het lastig om het hele jaarbedrag in één keer te betalen? Neem dan contact op via het contactformulier. Samen kan altijd gekeken worden naar een andere oplossing.

WAAR KAN IK MIJN PAKKET OPHALEN?

De pakketten staan op vrijdag en zaterdag klaar op de tuinderij. 

Adresgegevens:
Pieter Venemakade 61
9605 PL Kiel-Windeweer

INSCHRIJVEN

Totaal: € -